Etter at jeg passerte 40(for noen år siden…) ble jeg opptatt av aldrende hud! Kroppen endrer seg på mange måter og huden er et av de stedene hvor aldring er mest synlig.

Jeg synes at naturlig aldringshud er vakkert- ja der man ser smile rynkene som viser at et menneske har ledd mye eller en bekymringsrynke i pannen som et tegn på at livet ikke bare har vært en dans på roser!

Ansiktet er en refleksjon av hvordan man har levd og det er vel ok at man kan være stolt av det!

Det gir dessuten pondus og styrke.

Poenget mitt er at det ikke alltid er nødvendig å dekke over aldring- det er også helt naturlig at vi eldres- er det ikke?

Hvordan forebygge!

Det vi kan gjøre er å tilføre huden og kroppen sunne, herlige og naturlige ingredienser som gjør at vi eldres med stil!

Rett og slett forebygge og gi huden næring, så aldringsprosessen ikke kommer på oss som en overraskelse.

Jeg har laget hudoljer som er med på å forebygge aldring og dempe utviklingen av rynker og redusere pigmentflekker. Men først og fremst var min intensjon å lage noe som ga huden næring og riktig pleie slik at den ble frisk og myk. I den prosessen fant jeg at det er mange av de samme ingrediensene som også holder huden ung og elastisk!

Klikk her hvis du vil se hva jeg har laget!

Med dette avslutter jeg med følgende sitat:

“Skjønnhet er å ta vare på huden!”

Ha en fantastisk dag videre!

Hilsen fra Julie

Vi vil gjerne høre din mening! Hva synes du om aldrende hud? Skriv en tilbakemelding i posten under og del din mening med oss.

Følg oss på sosiale medier som FacebookTwitterInstagram og Pinterest!