Etter at jeg passerte 40(for noen år siden…) ble jeg opptatt av aldrende hud! Kroppen endrer seg på mange måter og huden er et av de stedene hvor aldring er mest synlig.

Jeg synes at naturlig aldringshud er vakkert- ja der man ser smile rynkene som viser at et menneske har ledd mye eller en bekymringsrynke i pannen som et tegn på at livet ikke bare har vært en dans på roser!

Ansiktet er en refleksjon av hvordan man har levd og det er vel ok at man kan være stolt av det!

Det gir dessuten pondus og styrke.

Poenget mitt er at det ikke alltid er nødvendig å dekke over aldring- det er også helt naturlig at vi eldres- er det ikke?

Hvordan forebygge!

Det vi kan gjøre er å tilføre huden og kroppen sunne, herlige og naturlige ingredienser som gjør at vi eldres med stil!

Rett og slett forebygge og gi huden næring, så aldringsprosessen ikke kommer på oss som en overraskelse.

Jeg har laget hudoljer som er med på å forebygge aldring og dempe utviklingen av rynker og redusere pigmentflekker. Men først og fremst var min intensjon å lage noe som ga huden næring og riktig pleie slik at den ble frisk og myk. I den prosessen fant jeg at det er mange av de samme ingrediensene som også holder huden ung og elastisk!

Klikk her hvis du vil se hva jeg har laget!

Med dette avslutter jeg med følgende sitat:

“Skjønnhet er å ta vare på huden!”

Ha en fantastisk dag videre!

Hilsen fra Julie

Vi vil gjerne høre din mening! Hva synes du om aldrende hud? Skriv en tilbakemelding i posten under og del din mening med oss.

Følg oss på sosiale medier som FacebookTwitterInstagram og Pinterest!

 

I mange deler av verden viser nå våren sine første tegn. For mange av oss er dette en velsignelse. Etter flere måneder med mørke, gir solen oss lengre dager, varmer opp jorda, og gjør at planter og blomster spirer og gror.

 

Fordelene med sol er ikke bare begrenset til planter og dyr, det er like viktig for deg og meg. Nå som våren kommer, gir det oss en flott mulighet for at huden vår får sollys. Eksponering av sol gir store fordeler, ikke bare for huden, men også for kropp og sjel.

 

Visste du følgende;

 

Huden bruker sollyset til å produsere vitamin D!

Tilstrekkelig mengde vitamin D er kritisk for riktig funksjon av menneskekroppen. Vitamin D er viktig for regulering av kalsium, absorpsjonen av fosfor, vedlikehold av friske ben og tenner. Nok tilførsel av vitamin D forebygger også kroppen fra flere sykdommer og kroniske helseproblemer som kreft, type 1 diabetes og multippel sklerose.

 

Sollys kan være bra for vektreduksjon!

 Forskere ved Universitet av Minnesota fant at ved optimale vitamin D-nivåer i kroppen under starten av en lav-kalori diett fremmet vekttap. Dette tyder på en mulig sammenheng mellom vitamin D og vekttap.

 

Sollys er nyttig for å bygge immunsystemet!

Sollys hjelper kroppen å produsere hvite blodlegemer, som kalles lymfocytter. De spiller en aktiv rolle i å forsvare kroppen mot infeksjoner.

 

Sollys kan kurere depresjon!

Solskinnet på formiddagen leverer rundt 100 000 lux. Mesteparten av vår hverdag tilbringer vi i lokaler under kunstig neonlys som gir kun 150-600 lux. Når kroppen ikke får nok sollys, kan det medføre til en tilstand som kalles værsyke (SAD). SAD er en form for depresjon og er mer vanlig i vintermånedene og blant folk som bruker mange timer inne i kontorbygg, borte fra jordens naturlige lyskilde.

Når dette er sagt så oppfordrer vi deg til å komme deg ut av huset og kontoret for å nyte en av de beste gavene fra naturen; solen!

Og husk to ting:

Den første eksponering av sol etter en lengre periode med mørke bør skje langsomt og gradvis.

Akkurat som alt annet, bør selv sollys nytes i moderate mengder.

Vi ønsker deg en flott uke utendørs!

 

Hilsen fra Julie

 

Likte du dette innlegget? Vi tar gjerne imot tips om hva du ønsker å høre mer om og følg oss på sosiale medier som Facebook, Twitter, Instagram og Pinterest!

 

 

Vi har en tendens til å være veldig flinke til å ta vare på ansiktet. Men, husker du å ta vare på halsen?

Daglig pleie av ansiktet er for de fleste av oss en selvfølge og en del av vårt faste morgen- og kveldsrituale.

Mange glemmer derimot å ta godt vare på halsen. Dette fører til at vi ser tidligere aldringstegn på halsen enn i ansiktet. Men, det trenger ikke være slik.

Vil du bremse utvikling av rynker på halsen?

Selv om rynker er en naturlig del av livet, ønsker de fleste av oss å utsette utviklingen av rynker så lenge vi kan.

Jeg  deler med glede denne enkle og gode oppskriften som bremser utviklingen av rynker ved regelmessig bruk.

Oppskrift på halskrem med honning:

  • 2 1/2 ts klar flytende honning
  • 2 1/2 teskje olivenolje
  • 2 eggeplommer

Denne blandingen inneholder mineraler og vitaminer som gjør godt for huden, og med 100% naturlige ingredienser er den garantert fri for parabener og andre stoffer som kan være skadelig for huden.

Honning
Jeg foretrekker å bruke ren honning – selv om den er litt dyrere. Mennesker har brukt honning gjennom generasjoner for å opprettholde vakker hud. Honning kommer fra blomstens nektar, og inneholder mineraler og vitaminer, og har en høy konsentrasjons av kalsium, noe som bidrar til å kvitte seg med bakterier. Det er også antatt at honning har en helbredende effekt på sår og infeksjoner.

Olivenolje
Olivenolje inneholder både vitamin K, E og omega-3 og 6 som alle er gode kilder for å opprettholde en sunn hud.

Eggeplommer
Egg inneholder protein, jern og vitamin B-6, B-12, D, og ​​de fleste av disse vitaminene er i plommen. Eggeplommer er gode fuktighetskremer, spesielt for de som er plaget med tørr og flassende hud.

Slik gjør du det:
Visp sammen ingrediensene og sett den i en krukke. Oppbevar den i kjøleskapet og la den stå i kjøleskapet i noen timer før bruk. Masser den forsiktig inn på halsen og vær raus. La den virke i 20 minutter før den tørkes bort med en våt klut. Kan også la den være på halsen gjennom natten mens man sover. Brukes så ofte man vil – anbefaler at den brukes opp i løpet av en ukes tid.

Lykke til med blandingen og behandlingen.

Hilsen fra Julie

Likte du dette innlegget? Vi tar gjerne imot tips om hva du ønsker å høre mer om og følg oss på sosiale medier som FacebookTwitterInstagram og Pinterest!

Nå står både valentinsdag og morsdag for døren, og det på samme dag!

For noen er det å finne på noe å gi en utfordring, spesielt når det kommer til henne. Kanskje hun har alt og mener at hun ikke ønsker seg noe. Kjenner du deg igjen?

Ja – for hva skal man da gi til hun som faktisk fortjener absolutt ALT!

Enten det er til en god venninne, datter, mamma, svigermor, svigerdatter, kjæresten, kona, samboer….

Det å gi noe, er betydningsfullt. Det sier litt om at du har brukt tid på å finne ut hva hun ønsker seg, hva hun kanskje trenger og ikke minst at gaven er noe du har lyst til å gi henne.

Gaven er en gest fra deg til henne, som viser at du bryr deg og at hun er betydningsfull.

Personlig elsker jeg å gi gaver som jeg vet skaper ekte glede. Hva er vel ikke mer berikende enn å få et gledeshyl når noen åpner en gave fra deg!

Kanskje vi kan hjelpe deg med akkurat dette….

Denne uken gir vi 30% avslag på oljene slik at du kan gi en gave til HENNE – en gave som hun kan bruke på seg selv, til egenpleie og velvære.

En gave som hun kan bruke hver dag, som får henne til å føle seg vakker.

Det er en gave du kan gi med hjertet.

Du har også full bytterett hvis gaven ikke faller i smak.

Ønsker alle mødre en fantastisk morsdag og til alle en herlig valentinsdag!

 

Hilsen fra Julie

Likte du dette innlegget? Vi tar gjerne imot tips om hva du ønsker å høre mer om og følg oss på sosiale medier som Facebook, Twitter, Instagram og Pinterest!

Jeg skjønte ikke hvorfor huden min alltid var både tørr og fet. Jeg fikk stadige kviseutbrudd og var lei av problemhud. Det jeg ønsket meg var en hud som gjorde at jeg følte meg frisk og sunn, ikke grå og sliten! Jeg prøvde «alt», men jeg merket ingen forskjell.

Kjenner du deg igjen?

Det var først når jeg laget mine egne hudoljer at jeg så resultater! Huden min fikk tilbake sin naturlige glød. Den fete og tørre huden ble borte og kvisene forsvant! Jeg følte meg frisk og sunn!

Endelig fikk jeg en hud som var balansert med en frisk naturlig glød.

Veien dit var lang og den har ikke gått feilfritt. Men, etter mye prøving og feiling, kontakt med eksperter og økt kunnskap om hud og oljer fant jeg løsningen.

Lykke! Jeg hadde endelig funnet formelen som ga resultater!

Nå skjønner du kanskje hvorfor jeg foretrekker olje fremfor krem.

Alle mine formler inneholder kun planteoljer og eteriske oljer som er næringsrike og velgjørende for huden. Oljer som vi vet at huden har nytte av. Hver enkelt olje vi bruker er valgt ut på grunn av spesielle egenskaper og næringsstoffer den innehar. Egenskaper som er bra for huden din!

Vil du også vite hvordan huden din kan få naturlig glød og lære mer om hva ingrediensene i våre hudoljer gjør for huden din?

Følg med i neste nyhetsbrev!

Hilsen fra Julie

PS: Prøv selv! Sjekk ut våre velgjørende ansiktsoljer i nettbutikken – vi tilbyr 100% fornøydgaranti ut november