Jeg skjønte ikke hvorfor huden min alltid var både tørr og fet. Jeg fikk stadige kviseutbrudd og var lei av problemhud. Det jeg ønsket meg var en hud som gjorde at jeg følte meg frisk og sunn, ikke grå og sliten! Jeg prøvde «alt», men jeg merket ingen forskjell.

Kjenner du deg igjen?

Det var først når jeg laget mine egne hudoljer at jeg så resultater! Huden min fikk tilbake sin naturlige glød. Den fete og tørre huden ble borte og kvisene forsvant! Jeg følte meg frisk og sunn!

Endelig fikk jeg en hud som var balansert med en frisk naturlig glød.

Veien dit var lang og den har ikke gått feilfritt. Men, etter mye prøving og feiling, kontakt med eksperter og økt kunnskap om hud og oljer fant jeg løsningen.

Lykke! Jeg hadde endelig funnet formelen som ga resultater!

Nå skjønner du kanskje hvorfor jeg foretrekker olje fremfor krem.

Alle mine formler inneholder kun planteoljer og eteriske oljer som er næringsrike og velgjørende for huden. Oljer som vi vet at huden har nytte av. Hver enkelt olje vi bruker er valgt ut på grunn av spesielle egenskaper og næringsstoffer den innehar. Egenskaper som er bra for huden din!

Vil du også vite hvordan huden din kan få naturlig glød og lære mer om hva ingrediensene i våre hudoljer gjør for huden din?

Følg med i neste nyhetsbrev!

Hilsen fra Julie

PS: Prøv selv! Sjekk ut våre velgjørende ansiktsoljer i nettbutikken – vi tilbyr 100% fornøydgaranti ut november