Vi har en tendens til å være veldig flinke til å ta vare på ansiktet. Men, husker du å ta vare på halsen?

Daglig pleie av ansiktet er for de fleste av oss en selvfølge og en del av vårt faste morgen- og kveldsrituale.

Mange glemmer derimot å ta godt vare på halsen. Dette fører til at vi ser tidligere aldringstegn på halsen enn i ansiktet. Men, det trenger ikke være slik.

Vil du bremse utvikling av rynker på halsen?

Selv om rynker er en naturlig del av livet, ønsker de fleste av oss å utsette utviklingen av rynker så lenge vi kan.

Jeg  deler med glede denne enkle og gode oppskriften som bremser utviklingen av rynker ved regelmessig bruk.

Oppskrift på halskrem med honning:

  • 2 1/2 ts klar flytende honning
  • 2 1/2 teskje olivenolje
  • 2 eggeplommer

Denne blandingen inneholder mineraler og vitaminer som gjør godt for huden, og med 100% naturlige ingredienser er den garantert fri for parabener og andre stoffer som kan være skadelig for huden.

Honning
Jeg foretrekker å bruke ren honning – selv om den er litt dyrere. Mennesker har brukt honning gjennom generasjoner for å opprettholde vakker hud. Honning kommer fra blomstens nektar, og inneholder mineraler og vitaminer, og har en høy konsentrasjons av kalsium, noe som bidrar til å kvitte seg med bakterier. Det er også antatt at honning har en helbredende effekt på sår og infeksjoner.

Olivenolje
Olivenolje inneholder både vitamin K, E og omega-3 og 6 som alle er gode kilder for å opprettholde en sunn hud.

Eggeplommer
Egg inneholder protein, jern og vitamin B-6, B-12, D, og ​​de fleste av disse vitaminene er i plommen. Eggeplommer er gode fuktighetskremer, spesielt for de som er plaget med tørr og flassende hud.

Slik gjør du det:
Visp sammen ingrediensene og sett den i en krukke. Oppbevar den i kjøleskapet og la den stå i kjøleskapet i noen timer før bruk. Masser den forsiktig inn på halsen og vær raus. La den virke i 20 minutter før den tørkes bort med en våt klut. Kan også la den være på halsen gjennom natten mens man sover. Brukes så ofte man vil – anbefaler at den brukes opp i løpet av en ukes tid.

Lykke til med blandingen og behandlingen.

Hilsen fra Julie

Likte du dette innlegget? Vi tar gjerne imot tips om hva du ønsker å høre mer om og følg oss på sosiale medier som FacebookTwitterInstagram og Pinterest!